БАЗА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Екоцикл

Град Лозница

Врста организовања ОЦД

Центар локалне демократије ЛДА

Град Књажевац

Врста организовања ОЦД

ЦЕНТАР ЗА НЕСТАЛУ И ЗЛОСТАВЉАНУ ДЕЦУ

Град Нови Сад

Врста организовања ОЦД

ПИН (Мрежа психосоцијалних иновација)

Град Београд

Врста организовања ОЦД

Женски центар Ужице

Град Ужице

Врста организовања ОЦД

Женско удружење колубарског округа - ЖУКО

Град Велики Црљени - Лазаревац

Врста организовања ОЦД

За Суботицу свим срцем

Град Суботица

Врста организовања ОЦД

Сомборски едукативни центар

Град Сомбор

Врста организовања ОЦД

Удружење жена Етно чаролија

Град Ниш

Врста организовања ОЦД

Балканска истраживачка мрежа

Град Београд

Врста организовања ОЦД

Слобода нема цену

Град Нови Сад

Врста организовања ОЦД

Независни филмски центар Филмарт

Град Пожега

Врста организовања ОЦД

БАНКА ХРАНЕ ВОЈВОДИНА

Град Ириг

Врста организовања ОЦД

Дреновачки омладински клуб

Град Дреновац

Врста организовања ОЦД

А1-Нет

Град Нови Пазар

Врста организовања Медиј

Удужење "Буди активан 16"

Град Прешево

Врста организовања ОЦД

Тимочки клуб

Град Књажевац

Врста организовања ОЦД